2015. március 2., hétfő

Elnyel a hó! (De miért is?)

Elfog, de csak képletesen :)
Szerdától (04-től) következő hét hétfőig (09-ig) elmegyek síelni és addig hírt nem adok magamról, csak Facebookon.  (Nem mintha a blogocskám oly' sok posttal lenne duci) De utána jövök és hódítok, mivel elolvastam Bocsáss meg, Leonard Peacock! amivel pont tegnap végeztem és hu... na ez ütött. Hogy miért, majd elárulom. :) Leonard után jön a Gombnyomásra 1. (A. O. Esther), ami ellátogat velem Ausztriába, Beastly - A szörnyszívűvel. Na, hogy belőle lesz-e értékelés azt nem tudom, ha szeretnétek, akkor komment, chat vagy bármi más lehetőségen keresztül küldjétek a kívánságotokat :)
Hogy Leonard mikorra ér a blogomra, még én se tudom. Viszem a gépem síelni (milyen lenne már, ha csúszok lefelé és közbe írok,??? Áh... nem veszélyeztetem a testi épségét),szóval lehetséges, hogy jövőhét pénteken fel is bukkan. Következő hét vasárnap 100%, hogy ÉLEK ÉS VIRULOK címmel újra belepem az internetet. :D

A blog és az élete 

Vannak terveim a bloggal kapcsolatban. Átszeretném alakítani, mivel jön a tavasz (bár nekem így is nagyon tetszik). Ez az egyik tervem, a másik pedig az, hogy régebb könyvekről is írnék, nem csak a mostanában futó könyvekről. Veszem például az Elválaszt az idő vörös pöttyös könyvet, ami ritka mód, csak egy kötetes és KMK-s. (S szerintem jó könyv)
Ohhooo és jön a blog féléves születésnapja is :D Pontosan ehónap 26.-án, amit valahogyan szeretnék megünnepelni. Van ötletem, még majd kiforr :)

Csokipuszi mindenkinek :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése